Beauty from head to toe

ÎmpodobeÅte-te cu frumuseÅ£e în oaza Yvonne!

Echipa noastrÄ de profesioniÅti te va rÄsfÄÅ£a din cap pânÄ în picioare Åi îÅ£i va arÄta calea spre relaxare Åi frumuseÅ£e. Vei ieÅi din nou în lume cu un look care va întoarce multe capete Åi cu bateriile încÄrcate.

DacÄ îÅ£i doreÅti sÄ gÄseÅti un salon care sÄ te facÄ sÄ zâmbeÅti din momentul în care intri pe uÅÄ, atunci Yvonne este destinaÅ£ia pentru tine. ÎÅ£i oferim o evadare de lux, cu servicii variate de cea mai bunÄ calitate Åi cu un rezultat final care îÅ£i va depÄÅi aÅteptÄrile.

ParticipÄrile noastre numeroase la academii de prestigiu internaÅ£ional (L’Oreal Paris, Toni and Guy London, Vidal Sassoon) confirmÄ performanÅ£a Åi profesionalismul pe care le vei gÄsi la Yvonne. De asemenea, ne mândrim cu douÄ distincÅ£ii primite în anul 2007. Yvonne este primul salon din România prezent în Top International Beauty Salons (selectat de cÄtre Estetica Design) Åi în Top 30 International Beauty Salon în Cosmoprof, Bologna.

DacÄ Å£i-am stârnit curiozitatea, te invitÄm în mica noastrÄ oazÄ, pe care am numit-o Yvonne, sÄ te relaxezi, sÄ ai parte de rÄsfÄÈ din cap pânÄ în picioare, iar la final sÄ radiezi de frumuseÅ£e. Te aÅteptÄm mereu cu drag, într-o atmosferÄ plÄcutÄ, cu o canÄ de ceai bun, fructe exotice, un decor ce abundÄ de flori, un fundal sonor ambiental pentru relaxare deplinÄ Åi un design futurist.